Stand up komiker

Är du en av alla människor som märkt att i dagens samhälle är stand up komiker otroligt populära och dessutom finns gott av dem. Några av de kändaste här i Sverige är Jakob Öqvist, David Batra, Johan Rheborg och Magnus Betnér m.m. Tja listan är mycket längre än så, men just dessa är bland de absolut kändaste inrikes. Men hur kommer det sig att stand up komiker blivit så otroligt populära i det svenska samhället?

Det första vi kan konstatera, är att den normala svensken stressar alldeles för mycket. Denna stress kretsar kring hela vårt liv. Vissa delar mindre andra större. I vilket fall som helst fungerar alla dessa stand up komiker som något avslappnade i denna stressiga vardag. Men vad grundas detta påstående på? Tja, tänker vi rent logiskt är svaret väldigt självklart, stand up komiker är underhållare. Detta betyder att deras syfte är att underhålla.

Beaktar vi denna information kanske det inte är så särskilt konstigt att stand up komiker blivit så populära i det svenska samhället. För trots allt behöver människan, oavsett var de bor, glädje i sitt liv. Tänk på detta nästa gång du ser någon som behöver lite glädje, samhället skall inte behöva söka sig endast till stand up komiker för glädje!