Katrin papper gör er friskare!

katrin papperFöretaget Katrin är måna om hygien. Deras produkter är specialutvecklade för handhygien och fungerar som ett sätt att förhindra spridningen av bakterier på framför allt arbetsplatser och skolor. Med Katrin papper kan ni på din arbetsplats se till att minska era sjukdagar och därmed få mer gjort på jobbet.

http://torkpapper.nu/katrin-papper/

Katrin papper finns som både toalettpapper, pappershanddukar, hushållspapper och industritorkrullar. Med Katrin-papper kan ni se till att ni förhindrar spridningen av bakterier på alla möjliga sätt. Pappershanddukarna är exempelvis allergitestade och vikta så att personen som använder dem endast får ut den de själva ska använda. De är också helt färdigutvikta när de kommer ut ur behållaren. Katrin papper som toalettpapper finns i alternativen stora rullar, små rullar och vikta papper.

Katrin-papper säljs bäst med behållare till alla papperssorterna. Katrin satsar mycket även på hygieniska behållare för att ni ska kunna förvara pappret på ett smart sätt utan att sprida sjukdomarna via dem. Dessa kallas även för dispensers och de finns i borstat stål, vitmetall och plast och för Katrin papper industritork finns speciella hållare så dessa rullar är väldigt stora. Vad ni än behöver till kontoret för att minska er spridning av bakterier går det att få tag på hos Katrin!