Flyttlådor som håller

flyttlådorNär man ska flytta upptäcker många att ens flyttlådor gärna går sönder i botten. Detta för att man packat för tungt i just de flyttlådor där botten ramlar ur.

Trixet är att inte välja ut en eller flera av sina flyttlådor och fylla dessa till bredden med tyngre tillbehörigheter, till exempel böcker och pappersartiklar.

Man får istället sprida ut det lite, och lyfta på sina flyttlådor då och då medan man packar. Detta för att känna efter så att det inte blivit för tungt.

De tyngre tillbehörigheterna ska självklart hamna i botten, för att inte krossa eller förstöra det andra man packar med. Om man dessutom känner efter då och då, så att man kan lyfta sina flyttlådor utan att behöva anstränga sig alltför mycket, vet man att även bottnen borde hålla.

Där finns även större flyttlådor, och här gäller samma tips. För även om dessa flyttlådor är större, behöver det inte betyda att de är mer hållbara än de mindre. Utan det innebär att där får plats mer i dem.

Sen finns det såklart de med dubbla bottnar eller tjockare papp som självklart håller bättre. Även helt nya flyttlådor håller bättre än de man kanske lyckas plocka till sig gratis.